Občni zbor Društva U3

Srebrni jubilej Društva U3

Dne 29.3.2023 ob 17.00 uri smo imeli v predavalnici Društva upokojencev Trbovlje redni občni zbor Društva U3 Univerze za tretje življenjsko obdobje Zasavska regija, Trbovlje.

Povzetek obravnave gradiva je bil, da je tudi leto 2022 epidemija COVID–19 spremljala in obeleževala delovanje našega društva. Delo smo sproti prilagajali pogojem in možnostim ter glede na aktualne ukrepe izvajali izobraževalno dejavnost. Velik poudarek smo namenili ozaveščanju občanov Zasavja na področju zdravja. Organizirali in izvedli smo brezplačna predavanja v vseh treh občinah.

Občni zbor je potekal po ustaljenem dnevnem redu. Hkrati smo počastili srebrni jubilej Društva U3 Univerze za tretje življenjsko obdobje Zasavska regija in združili prijetno s koristnim. V ta namen bomo organizirali za naše člane še izlet v Belo Krajino dne 12.4.2023. Univerza za tretje življenjsko obdobje Zasavska regija bo poravnala prevoz in kosilo svojim članom. Veselimo se celodnevnega  druženja in pričakujemo prijetno in družabno srečanje.

Zvonka Selan
Predsednica Društva U3

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.